Wat doet Dyade?

Dyade vzw organiseert allerlei leuke activiteiten voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een (vermoeden van) beperking en/of ASS/ADHD. Niet alleen tijdens het schooljaar, maar ook in de vakantieperiodes.
Bij al onze activiteiten houden we rekening met toegankelijkheid en stemmen we ons aanbod af op de mogelijkheden, kwaliteiten en interesses van onze deelnemers. We vinden het immers belangrijk dat iedereen, ongeacht het soort beperking, volop kan genieten van een leuke vrije tijd!
Een professioneel team zorgt, samen met een groep enthousiaste vrijwilligers, voor de nodige ondersteuning op maat van elke deelnemer.

Welk soort beperking je hebt en of je nu veel of weinig ondersteuning nodig hebt. Voor ons maakt dat niet zoveel uit. Bij Dyade zorgen we ervoor dat iedereen zijn/haar plekje vindt en zich thuis voelt!
We ontvangen je graag in een familiale en warme sfeer waarin we met respect voor elkaar samen vrije tijd doorbrengen.

We hebben onze vaste stek in Oostende, maar ook als je in een andere gemeente woont, ben je meer dan welkom!

Wil je meer weten over ons aanbod? Kijk even bij de Jaarwerking  en het Vakantieaanbod.

Wist je dat Dyade ook UITPAS partner is?

UiTPAS Oostende is een vrijetijdspas voor iedereen. Met UiTPAS kan je voordelig aan tal van vrijetijdsactiviteiten deelnemen. Vanaf nu kan je met UiTPAS Oostende ook genieten van bijkomende voordelen bij Dyade vzw. 

    • Iedereen met een UiTPAS spaart punten bij onze activiteiten. Deze punten kan je bij ons of bij andere UiTPAS-partners inruilen voor leuke voordelen
    • Inwoners van Oostende met een UiTPAS aan kansentarief krijgen 80% korting op bepaalde van onze activiteiten. 

Meer informatie over UiTPAS, de verkooppunten en voordelen vind je hier: www.uitinoostende.be/uitpas