Vrijwilligers, stages en werken bij Dyade

Vrijwilligerswerk in Dyade... Durf jij ons aan?

Vanaf de leeftijd van 16 jaar kan je bij Dyade als vrijwilliger aan de slag.

Iedereen die graag met mensen met een beperking werkt of de nodige ervaring wil opdoen in functie van een opleiding is welkom! Je hoeft als beginnend vrijwilliger geen specifieke voorkennis te hebben.

Een open geest, sociaal voelend zijn en een respectvolle houding t.a.v. mensen met een beperking, dat zijn eigenschappen die een goede Dyadevrijwilliger bezit!

Als vrijwilliger kan je ervoor kiezen om bij één van de deelwerkingen aan de slag te gaan of te vrijwilligen bij verschillende leeftijdsgroepen. Heb je veel zin en tijd, dan kan je  verschillende keren per maand bij ons terecht.

Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Neem snel een kijkje op onze pagina op Give a day.

Heb je interesse om bij Dyade te vrijwilligen? Onze vrijwilligersondersteuner staat voor je klaar!

Stage lopen bij Dyade

Wil je de nodige ervaring opdoen tijdens je studies? Dyade biedt mooie leerkansen aan stagiairs vanuit verschillende studierichtingen.

  • Animatorstage: Wil je de theorie van de animatorcursus die je gezien hebt in de praktijk omzetten? Dan ben je bij Dyade aan het juiste adres! Wij bieden je professionele ondersteuning en de kans om minstens één activiteit voor te bereiden en te geven.
  • Jeugd- en Gehandicaptenzorg: In hechte samenwerking met het Vesaliusinstituut bieden we de leerlingen van het 5de jaar Jeugd- en Gehandicaptenzorg een boeiende en leerrijke stageplaats aan.
  • Bacheloropleidingen Sociaal Werk en Orthopedagogie: Studeer je Sociaal Werk of zit je in je 1ste jaar Orthopedagogie en ben je nog op zoek naar een leuke stageplaats? Neem dan zeker contact op met ons!
  • Vrijwilligerswerk/ Netwerkondersteuning: Moet je voor school enkele uren vrijwilligerswerk doen, dan ben je ook bij ons meer dan welkom!

Werken bij Dyade

Heb je zin om deel uit te maken van het team van Dyade? Stuur dan je spontane sollicitatie (motivatiebrief en C.V.) naar vacaturedyade@gmail.com

Openstaande vacatures

Voor de professionele ondersteuning van onze vrijwilligerswerking zijn we op zoek naar een Vrijwilligersondersteuner.

De volledige vacature vind je terug op de website van de VDAB, Publiq en Jeugdwerkjobs.

Solliciteren kan tot eind maart 2023 via vacaturedyade@gmail.com

Heb je inhoudelijke vragen over deze functie, neem dan contact op met Sara op het nummer 0495/50 77 38.