Vakantieaanbod

Dyade ontdekt de wereld

Onze jaarwerking is al goed gevuld, maar wat met de vakanties? Wij bieden heel wat mogelijkheden aan voordelige tarieven. Je kan deelnemen aan kampen en reizen met overnachtingen of een vakantiewerking met enkel een dagbesteding. Er is voor ieder wat wils!

Vakantiewerking

Tijdens de schoolvakanties voorzien we voor Tieners en Jongvolwassenen een vakantiewerking op maat. Dit is telkens 1 week in de paasvakantie, 4 weken verspreid over de zomervakantie en 1 week in de herfstvakantie.

Een week vakantiewerking bestaat uit 5 volle dagen waarin verschillende activiteiten of uitstappen gepland staan. Ook een daguitstap behoort tot de mogelijkheden.

Om deel te nemen aan de vakantiewerking hoef je geen lid te zijn van Dyade.

Wil je meer weten over onze vakantiewerking? Neem contact op de met de verantwoordelijke via 0474 09 35 75 of stuur een mail.

Kampaanbod

Naast de jaarwerking organiseert Dyade geregeld een kamp of weekend voor haar leden.

Traditiegetrouw trekken we er elke paasvakantie een week op uit met onze Bengels en Tieners tijdens het Paaskamp.

Daarnaast organiseren we, voor elke leeftijdsgroep, minstens één verlengd weekend. Samen met een beroepskracht en een groep ervaren vrijwilligers trekken we er 3 à 4 dagen op uit in ons mooie Vlaanderen.

Wist je dat?

Je bij Dyade een fiscaal attest kan krijgen voor de opvang van je kind tijdens kampen, meerdaagse uitstappen of vakantieopvang? Wil je meer weten over de fiscale attesten? Neem contact op met één van de medewerkers

Reizen naar het buitenland

Dit reisaanbod wordt georganiseerd door Vriendenkring Dyade en staat open voor leden van de Vriendenkring  en de jongvolwassenen van Dyade.

City Trip

In het voorjaar gaan we met een kleine groep op pad om de leukste en mooiste steden van Europa te ontdekken. Reizen met de trein, overnachten op hotel en vooral veel cultuur opsnuiven in leuk gezelschap. Dit alles samen met afwisseling, genot en avontuur zijn de kenmerken van onze 4 daagse City trip.

Zomerreis

Tijdens de zomervakantie gaan we met een grote groep gedurende een 10-tal dagen volop voor vakantiemodus! Bereid je voor op een reis op maat vol ontspanning, cultuur, avontuur, vriendschap en lekker eten!

Wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal in Dyade gebeurt? Schrijf in op onze nieuwsbrief.