Dyade steunen

Spelletjes en knutselmateriaal voor onze Bengels, een tof weekend voor onze Tieners of een concertje voor onze Jongvolwassenen…dankzij jouw steun worden hun dromen werkelijkheid!

Een vereniging is voor haar dagelijkse werking grotendeels afhankelijk van de goodwill van bedrijven, organisaties en burgers.

Met subsidies vanuit de overheid komen we al een heel eind, maar het zijn die extraatjes die de werking een stapje hoger tillen.

Dit helpt ons om een financieel laagdrempelig en toegankelijk aanbod voor onze leden uit te werken.

Giften en schenkingen

Dyade is erkend door het Ministerie van Financiën en mag financiële giften ontvangen. Voor jou de manier om onze werking financieel te steunen en tegelijk te genieten van een belastingvoordeel! Wij ontvangen 100% van jouw gift en jij betaalt uiteindelijk slechts een deel!

Schenk je een gift van 40 euro of meer dan ontvang je een fiscaal attest dat recht geeft op een belastingvermindering tot 45%.
Giften en schenkingen kunnen gestort worden op rekening BE46 0682 4790 3836 - BIC GKCCBEBB.

Wens je een schenking te doen of wil je meer uitleg? Neem contact op met de Beleidsverantwoordelijke op het nummer 0495 50 77 38 of stuur een bericht via het contactformulier.

Online shoppen via Trooper

Yes, vanaf nu kan iedereen online shoppen én ons steunen!
Huh? Online shoppen en steunen? Hoe kan dat ?
Maak kennis met Trooper. Een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je Dyade gratis steunt met je online aankopen, zonder één euro meer te betalen.

Hoe werkt Trooper?

  1. Je gaat naar onze pagina op Trooper.
  2. Je kiest je shop en klikt op de banner. De link weet dat jij ons wil steunen.
  3. Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
  4. De shop betaalt een percentje aan onze club. Gemiddeld krijgen wij 5 euro per aankoop van 100 euro.

Wat vind je allemaal bij Trooper?

Via Trooper kan je online schoppen bij meer dan 250 webshops.

Cool blue, Decathlon, Dreamland, Collect&Go, Centerparcs, Media Markt, Hema en Plopsaland zijn slechts enkele voorbeelden.

Via de handige zoekfunctie vind je zeker de webshop die je zoekt!

Sponsoring

Dyade organiseert heel wat activiteiten voor haar leden en vrijwilligers. Daarnaast proberen we onze werking, ook financieel, zo laagdrempelig mogelijk te houden. Dit vraagt niet alleen een investering in man-/vrouwkracht, maar ook naar financiële en materiële middelen toe.

Zo hebben onze Bengels regelmatig nood aan nieuw knutsel- en spelmateriaal. Ook tijdens de kampen en weekends kunnen we extra logistieke en materiële ondersteuning gebruiken. Of een financiële tegemoetkoming zodat onze leden aan een lage prijs kunnen genieten van een concert of musical.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit het rijke aanbod van Dyade waar vaak extra middelen voor nodig zijn.

Wil jij de vereniging - financieel of materieel- steunen? Heb je zelf een idee of voorstel om te helpen? Neem zeker contact op met één van de medewerkers via de contactpagina

Wij danken je alvast voor je steun!