Activiteiten

Wil je meer informatie over deze activiteiten?
Download hier 't Boeksje.

Wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal in Dyade gebeurt?
Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.

Opgelet: deze activiteiten zijn enkel voor leden van Dyade of van Vriendenkring Dyade. Ben je nog geen lid, maar wil je graag deelnemen? Neem dan contact op.

Activiteiten voor Tieners

Woensdaginstuif - Snoezelboot
Wanneer: woensdag 04 oktober 2023
We steken onze  handen uit de mouwen om van onze boot een snoezelboot te maken. Heb jij creatieve vingers en heb je zin om hieraan mee te werken? Schrijf je dan snel in!
Jeugdatelier - Hangtime
Wanneer: zaterdag 07 oktober 2023
Vandaag gaan we springen in Hangtime! Jij komt toch ook?
Woensdaginstuif - Hub makerslab
Wanneer: woensdag 11 oktober 2023
Ooit al eens gedacht om jouw eigen knuffel te maken? Wel, vandaag kan het! In het Makerslab leren we de kneepjes van het vak. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.
Jeugdatelier - Zwemmen
Wanneer: zaterdag 21 oktober 2023
We spreken af voor de ingang van het zwembad Brigitte Becue om een middagvol spetterplezier te beleven! Opgelet! Breng je zwemkledij mee! Het zwembad hanteert regels over de zwemkledij. Dit mag je dragen: aansluitende zwembroek,...

Activiteiten voor Bengels

Woensdaginstuif: Voorstelling Permit
Wanneer: woensdag 04 oktober 2023
Deze middag gaan we gaan kijken naar een relaxed performance van het circusgezelschap Side-Show. Tijdens een relaxed performance voorstelling hoef je niet stil te zijn of te blijven zitten. Er is ruimte om te doen waar je je op dat moment goed bij...
Jeugdatelier - Totebag maken
Wanneer: zaterdag 07 oktober 2023
Vandaag maken we samen tie-dye totebags! Het enige wat we nodig hebben is totebags, tie-dye verf, elastiekjes en onze creativiteit! Binnen no-time hebben we de meest kleurrijke en unieke tassen om mee te pronken!
Woensdaginstuif - Snoezelboot
Wanneer: woensdag 11 oktober 2023
In september hebben we samen onze boot in een nieuw kleurtje gestoken. Vandaag is het tijd om de details aan te brengen. We schilderen vissen die in de zee zwemmen, ééntje die eruit springt of misschien zelfs een anker, wat zal jij schilderen?
Jeugdatelier - Sonic vs Dr. Eggman
Wanneer: zaterdag 21 oktober 2023
Sonic heeft onze hulp nodig want Dr. Eggman heeft zijn geheime schuilplaats ontdekt! Lukt het Sonic om samen met onze hulp te ontsnappen?

Activiteiten voor Jongvolwassenen

Creadya - Voederbakje maken
Wanneer: zaterdag 14 oktober 2023
We geven onze gevleugelde vrienden een warm welkom met onze zelfgemaakte vogelvoederbak! Breng de natuur dichterbij en geniet van het betoverende schouwspel van vogels in je eigen tuin.
Bowling
Wanneer: woensdag 18 oktober 2023
We laten ons volledig gaan tijdens de maandelijkse bowlingavond en gooien alle kegels om! Ben jij de kingpin onder ons? Schrijf je dan zeker in!
Fuif: Nacht van de jeugdbeweging
Wanneer: vrijdag 20 oktober 2023 tot zaterdag 21 oktober 2023
Vanavond organiseert de Jeugdraad van Oostende hun fuif om de dag van de jeugdbeweging te vieren. Heb je ook zin om te shaken op te gekke beats, schrijf je dan snel in! EXTRA! Breng een zakcentje mee. Wij voorzien begeleiding tot 1 uur....
Kaffee Krakee - Bordspelavond
Wanneer: zaterdag 21 oktober 2023
Stap in een wereld van gezelligheid en plezier met onze bordspelavond!  Een avond vol strategie, lachen en competitie. We voorzien een uitgebreide selectie aan spellen, van klassiekers tot moderne favorieten.  Laat het spelplezier maar...

Activiteiten voor iedereen

Oktoberfoor
Wanneer: woensdag 25 oktober 2023
Oktober is kermismaand in Oostende en dit jaar kunnen we opnieuw gratis naar de kermis dankzij de stad Oostende en de foorkramers. Een middag vol plezier verzekerd!  
KVO - Francs Borains
Wanneer: zaterdag 11 november 2023
Kom je vanavond KVO aanmoedigen, zodat ze de 3 punten aan ‘t zeetje houden? Neem een zakcentje mee om een drankje te kunnen kopen. Laat bij inschrijving de naam en geboortedatum weten van alle personen die meegaan.