Vrije tijd in tijden van Corona - Update

afbeelding van Zajc Sara
Door Zajc Sara op

Jullie zullen het goede nieuws waarschijnlijk al gehoord hebben. De jeugdwerkzomer kan doorgaan!

Meer bepaald wil dit zeggen dat er, onder bepaalde (strikte) voorwaarden, opnieuw activiteiten kunnen doorgaan voor kinderen en jongeren en dit vanaf 1 juli 2020.

Wat houdt dit precies in voor de werking van Dyade? Twee belangrijke zaken:

 1. Er zullen helaas nog geen activiteiten plaats vinden tijdens de maand juni.
 2. De vakantiewerking kan wel doorgaan! En daar zijn we super blij mee!

Wat de vakantiewerking betreft, willen we jullie nu al op de hoogte brengen van volgende zaken:

 • De vakantiewerking staat open voor kinderen en jongeren met een beperking en/of ASS/ADHD, tussen de leeftijd van 12 - 25 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van Dyade om te kunnen deelnemen.
 • We organiseren, net als vorig jaar, 4 weken werking gespreid over de zomer.
  • van 6 tem 10 juli 2020
  • van 20 tem 24 juli 2020 (Ook op woensdag 21 juli is er werking)
  • van 10 tem 14 augustus 2020
  • van 24 tem 28 augustus 2020
 • Inschrijven kan momenteel nog niet. Dat zal pas in de week van 8 juni mogelijk zijn. We laten dit via een apart bericht weten.
 • Momenteel werken we volop achter de schermen om de vakantiewerking op een veilig manier te laten verlopen. Volledig coronaproof! Dat wil zeggen dat het er iets anders zal aan toegaan dan wat we allemaal gewend zijn. Maar geen zorgen...het plezier zal er niet minder om zijn!
 • We brengen op tijd alle deelnemers en ouders op de hoogte van de voorwaarden waaronder je aan de vakantiewerking kan deelnemen.
 • Heb je nu al vragen of bekommernissen, dan kan je steeds contact opnemen met Freya via mail (info@dyadevzw.be) of via telefoon (0474/09 35 75)

Blijf intussentijd goed zorg dragen voor jezelf en elkaar.

Geef niet op! We zijn nu al zover gekomen. Samen kunnen we de virus de baas!

 

Ander nieuws

03.11.2020
Het is al geen nieuws meer….verstrengingen in België zijn aangekondigd.  Je hebt het ongetwijfeld ook gehoord: Jeugdwerk voor -12 kan nog doorgaan (behalve overnachtingen). Voor +12 wordt het helaas...
23.09.2020
Het heeft een hele tijd geduurd, maar nu de storm rond het coronavirus wat gaan liggen is, willen we stilaan de werking van Dyade terug opstarten. Dit zal er wat anders aan toe gaan dan we gewend...
27.03.2020
We kunnen er niet omheen…Corona heeft een serieuze greep op ons sociaal leven! Alles valt wat stil en de vrije tijd neemt een pauze. Zo ook de activiteiten van Dyade.   Helaas moet we jullie, met...