Steun ons

Een vereniging is voor haar dagelijkse werking grotendeels afhankelijk van de goodwill van bedrijven, organisaties en burgers.

Iedereen kan wel op één of andere manier steunen: met een financiële gift, een bijdrage in kosten of door materiaal. Elkeen kan dit volgens zijn/haar eigen middelen.

 

Dyade kan je op 3 manieren steunen:

Giften en schenkingen

Dyade is erkend door het Ministerie van Financiën om giften te ontvangen. Op die manier kan jij de werking financieel steunen en bovendien van een belastingvoordeel genieten!

Wij ontvangen 100% van jouw gift en jij betaald uiteindelijk slechts een deel!

 

Hoe doe je dat?

Indien je een gift van €40,00 of meer schenkt aan Dyade, dan ontvang je daarvoor een fiscaal attest. Met dit attest kan je tot 45% van je gift terugkrijgen via een belastingvoordeel.

Wens je een schenking te doen of wil je graag wat meer uitleg? Neem contact met ons op via het contactformulier op bel naar Sara op het nummer 0495/50 77 38.

 

Giften en schenkingen kunnen gestort worden op rekening BE46 0682 4790 3836 - BIC GKCCBEBB

Wij danken je alvast voor je steun!

 

Koop & Steun - 'Zelfde prijs, een extra doel'

Doe je ook wel een online aankopen of boek je soms een vakantie via een website? Vanaf nu kan je op die manier ook je favoriete vereniging steunen. Eenvoudig toch!?

Op Koop&Steun hebben zich al meer dan 150 deelnemende webshops geregistreerd. Zij werken hierdoor mee aan het financieel ondersteunen van tal van verenigingen en goede doelen.

Cool Blue, Fun, Brantano, Roompot, Plopsa, Ali Express, Krëfel, pizza domino en booking.com zijn slechts enkele voorbeelden. Bij elke online aankoop of boeking doneren zij een bedrag aan een goed doel van jouw keuze. Dyade behoort sinds kort tot een van de goede doelen opgenomen in Koop&Steun.

Hoe ga je te werk?

https://www.koopensteun.be/howdoesitwork.php

  • Ga naar www.koopensteun.be en maak een (gratis) account aan. Dit doe je via de knop "Registreren"
  • Activeer je account door te klikken op de verificatielink die je via mail ontvangen hebt. Let op! Kijk ook eens bij je ongewenste mail!!
  • Vanaf nu kan je webshoppen!
    • Wil je online iets aankopen, surf dan eerst naar www.koopensteun.be en log in op je account.
    • klik op het tabblad Webshops en kies jouw shop uit. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de pagina van de aanbieder.
    • Doe je aankopen en betalingen zoals je gewend bent. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Je betaalt enkel wat je koopt.

                      De webshop geeft een bepaald percentage van je aankoopbedrag vrij voor het goede doel.

                      Dit zal je zien verschijnen op je account bij Koop&Steun.

                     Let wel, dit kan even duren omdat het goedgekeurd moet worden.

                     Je ontvangt ook een mail met het exacte bedrag dat je kan doneren.

  • Nadat het donatiebedrag op je account is toegevoegd, kies je bij "Goede doelen" voor Dyade. Je kan nu je donatie doorvoeren.

Neem gerust eens een kijkje op de site van Koop&Steun. Het is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en je levert een goede daad!

 

Word sponsor!

Een sponsoring groot of klein - jouw bijdrage aan een bloeiende werking vinden wij fijn!

Doorheen het werkjaar organiseert Dyade heel wat activiteiten voor haar leden en vrijwilligers. Daarnaast proberen we onze werking, ook financieel, zo laagdrempelig mogelijk te houden. Dit vraagt niet alleen zekere investeringen in man/vrouwkracht, maar ook naar financiële en materiële middelen toe.

Zo hebben onze Bengels regelmatig nood aan nieuw knutsel- en spelmateriaal.

We organiseren per jaar ook een 4-tal kampen en reizen voor onze leden. Dit vraagt heel wat logistieke en materiële ondersteuning. Vervoer, (kamp)materiaal, verzorgingsmateriaal, eten en drinken...alles wat we nodig hebben om 4 tot 10 dagen van een vakantie te kunnen genieten.

Ook onze jaarlijkse zijspanrun kan steun gebruiken. Dit is één van onze grote evenementen waar we telkens kunnen rekenen op de onvoorwaardelijke inzet van vrijwilligers en motorijders.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit het rijke aanbod van Dyade.

Ben jij bereid de vereniging - financieel of materieel- te sponsoren? Heb je zelf een idee of voorstel over hoe je ons kan helpen? Neem contact op via het contactformulier.  Je kan ook telefonisch contact opnemen met Marieke (0486/24 69 30) of Sara (0495/50 77 38).

Voor wat hoort wat..

Uiteraard krijg je als sponsor wat in de plaats.

We kunnen via onze website, facebookpagina en maandelijks tijdschrift jouw bedrijf/organisatie in de kijker zetten!

We plaatsen jouw logo met een link naar je eigen website/facebookpagina. We zetten bovendien graag een item over jouw sponsoring in ons nieuwsoverzicht en maken er met plezier melding van op al onze mediakanalen.