Word lid van Dyade vzw

Vanaf de leeftijd van 5 jaar kan je lid worden van Dyade.

Per werkjaar betaal je slechts €15.

Je lidmaatschap houdt een aantal voordelen in:

  • Als lid van Dyade kan je een volledig werkjaar deelnemen aan alle activiteiten, kampen en reizen voor jouw leeftijdsgroep
  • Je bent ook verzekerd tijdens de activiteiten
  • Je kan genieten van een kwaliteitsvolle begeleiding

Wil je lid worden of heb je vragen? Neem dan zeker contact op via de telefoon of door een bericht achter te laten via de contactpagina.

We nodigen je dan graag uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we niet alleen nagaan wat jouw verwachtingen zijn omtrent vrije tijd. Het is voor ons ook een ideaal moment om jou als persoon te leren kennen. We krijgen op die manier niet alleen een beter zicht op jouw eventuele beperking, maar kunnen ook nagaan hoe we de begeleiding het beste kunnen afstemmen op jouw noden en behoeften. We hechten er immers veel belang aan om iedereen goed te leren kennen en te weten hoe we het beste voor jou de vrije tijd kunnen organiseren

Lidgeld - prijs en wijze van betaling.

Het lidgeld per werkjaar bedraagt €15.

  • Ben je 35 jaar of jonger, dan betaal je via rekeningnummer BE69 0682 4890 7178 - BIC GKCCBEBB
  • Ben je ouder dan 35, dan betaal je via rekeningnummer BE08 0688 8947 8913 - BIC GKCBEBB

Terugbetalingen op het lidgeld

Ben je inwoner van de Stad Oostende en ben je nog geen 19 jaar? Dan kan je tot €10 terug krijgen van je lidgeld. De voorwaarden voor terugbetaling en een formulier kan je verkrijgen bij de Dienst Jeugd van Oostende (Zinnialaan 1 bus 1, te Oostende). Of neem een kijkje op terugbetaling lidgeld jeugdvereniging.

Ook bij het ziekenfonds kan je eventueel een terugbetaling krijgen. Informeer hier zeker over in je plaatselijk kantoor!