Gezellige warmte op de kerstmarkt

afbeelding van Zajc Sara
Door Zajc Sara op

Tijdens het weekend van 9 en 10 december is er opnieuw kerstmarkt in Veiling de Kust. Wijkverenigingen en sociale organisaties slaan de handen in elkaar om 2 dagen lang in een sfeervolle en unieke kerstmarkt te voorzien.

Ook deze editie is Dyade weer van de partij met een leuke stand!

Naast de traditionele marsepeinverkoop, bieden we ook volgende producten ten voordele van Dyade :

  • Huisgemaakte advocaat
  • Lekker hot dogs
  • Gadgets van de vereniging
  • Haak- en breiwerkjes: gemaakt in functie van HakenvoorDyade in kader van Music For Life
  • Zelfgemaakte 3D kaarten en leuke kerstversieringen

Daarnaast kan je ook standen bezoeken van andere sociale organisaties zoals Povorello, Pasar en de Vlaamse Parkinsonliga. Ook zij verkopen producten om hun eigen vereniging financieel te steunen. Voor de kinderen is er grime en kinderanimatie.

Ben je nog op zoek naar een leuk en betaalbaar kerstcadeautje? Of wil je gewoon even vertoeven in een gezellige en warme sfeer? Kom dan zeker langs!

Je kan ons bezoeken op zaterdag 9 december 2017 van 14u tot 21u. Om 19u kan elke bezoeker genieten van een Nocturne met solidariteitskoor ‘Wak maar Proper’.Op zondag 10 december 2017 is de kerstmarkt open van 14u tot 18u.

Je kan ons vinden in Veiling de Kust, Pycke de ten Aerdelaan 47 te Oostende. (bereikbaar met bus 6 of 7). Toegang is gratis.

Hopelijk zien we jullie eens passeren aan de stand van Dyade!

Ander nieuws

27.10.2017
De warmste week is bij velen ondertussen al een begrip geworden. Mensen slaan de handen in elkaar om iets te organiseren voor het goede doel of voor een vzw. Al enkele jaren op rij hebben...
20.10.2017
Het bestuur van Dyade nodigt alle ouders van Bengels en Tieners uit om, aansluitend op het jeugdatelier van 28 oktober, samen te genieten van een herfstdrink. Zij bieden u niet alleen gratis een...
13.10.2017
De herfst heeft al enkele weken zijn intrede gedaan. Naar goede gewoonte houden wij dan onze jaarlijkse marsepeinverkoop. Veel lekkerbekken en zoete mondjes zullen daar heel blij mee zijn! We...