Gezellige warmte op de kerstmarkt

afbeelding van Zajc Sara
Door Zajc Sara op

Tijdens het weekend van 9 en 10 december is er opnieuw kerstmarkt in Veiling de Kust. Wijkverenigingen en sociale organisaties slaan de handen in elkaar om 2 dagen lang in een sfeervolle en unieke kerstmarkt te voorzien.

Ook deze editie is Dyade weer van de partij met een leuke stand!

Naast de traditionele marsepeinverkoop, bieden we ook volgende producten ten voordele van Dyade :

  • Huisgemaakte advocaat
  • Lekker hot dogs
  • Gadgets van de vereniging
  • Haak- en breiwerkjes: gemaakt in functie van HakenvoorDyade in kader van Music For Life
  • Zelfgemaakte 3D kaarten en leuke kerstversieringen

Daarnaast kan je ook standen bezoeken van andere sociale organisaties zoals Povorello, Pasar en de Vlaamse Parkinsonliga. Ook zij verkopen producten om hun eigen vereniging financieel te steunen. Voor de kinderen is er grime en kinderanimatie.

Ben je nog op zoek naar een leuk en betaalbaar kerstcadeautje? Of wil je gewoon even vertoeven in een gezellige en warme sfeer? Kom dan zeker langs!

Je kan ons bezoeken op zaterdag 9 december 2017 van 14u tot 21u. Om 19u kan elke bezoeker genieten van een Nocturne met solidariteitskoor ‘Wak maar Proper’.Op zondag 10 december 2017 is de kerstmarkt open van 14u tot 18u.

Je kan ons vinden in Veiling de Kust, Pycke de ten Aerdelaan 47 te Oostende. (bereikbaar met bus 6 of 7). Toegang is gratis.

Hopelijk zien we jullie eens passeren aan de stand van Dyade!

Ander nieuws

30.01.2018
Wat is de European Disability Card (EDC) De EU Disability Card is onderdeel van een Europees project waarbij men de toegankelijkheid voor personen met een beperking en inclusie in de maatschappij...
18.01.2018
Op zaterdag 27 januari houdt Dyade haar nieuwjaarsdrink in lokaal de Kabane. Iedereen is welkom om samen met de leden en vrijwilligers te genieten van een hapje en een drankje. De drink gaat door in...
09.01.2018
Door technische storingen van onze server zijn we tijdelijk niet bereikbaar via mail. We kunnen noch mails ontvangen, noch verzenden. Wens je Dyade om één of andere reden te contacteren dan kan dit...